”Den handledning vi fick av LifeWise var fantastisk; professionell, strukturerad och metodisk. Vi fick förklaringsmodeller och praktiska, användbara verktyg. Allt som allt gav den mycket mer än någon annan handledning jag fått tidigare.”  

Mira Nevecska, Arbetsförmedlingen, Lund

 

Coachande handledning

Inlärning, utveckling och energi!

Är du chef eller ledare, HR-chef  eller HR-partner? Arbetar du som behandlare eller samtalspartner?

Att arbeta med människor är givande och stimulerande samtidigt som det inte alltid är så lätt! I en professionell roll gäller att kunna förstå, bemöta och hantera olika känslor, reaktioner och beteenden, såväl dina egna som andras, för att därefter finna rätt kommunikation och förhållningssätt i varje situation.

Coachande handledning ger dig ökad trygghet och säkerhet i din professionella roll samt nya kunskaper och verktyg. Det är ett utmärkt sätt att få kontinuerlig kompetensutveckling. Det bidrar till att förebygga stress och påfrestning, det gör dig bättre rustad för att kunna möta alla krav.

Vi myntade begreppet Coachande handledning 2004. För oss är Coachande handledning en unik tjänst som kombinerar fördelarna av traditionell handledning med de senaste kunskaperna och metoderna inom bl.a. ledarskap, coaching, kommunikation, beteendevetenskap och psykologi (tex KBT, DBT, ACT). Vi håller oss uppdaterade inom forskning (särskilt hjärnforskning) och delar gärna med oss av våra kunskaper. 

Vi handleder inom såväl privat som offentlig sektor och har avtal med ett flertal organisationer, bl.a. Malmö stad, socialtjänst och skolor i de skånska kommunerna samt statlig verksamhet såsom Lunds Universitet och tillhörande högskolor.

Se även gärna www.wiseliving.se (vår behandlingsverksamhet) för mer information om handledning  till personal inom vård och omsorg.

Coachande handledning erbjuds chefer och personal, individer och team. Fokus för handledningen kan vara olika; processer, situationer, ledarskap m.m. Omfattning och fokus bestämmer vi tillsammans. 

Kontakta oss idag för mer information och/eller för att boka ett förutsättningslöst, kostnadsfritt möte för att diskutera era utvecklingbehov.