“När ledare, medarbetare och team får ökade kunskaper om, och större tillgång till sin fulla potential kan de lättare och effektivare åstadkomma framgångsrika förändringsprocesser och bättre resultat.”  

Kay Sanderson, VD LifeWiseOm oss

Vår vision är att ledare, medarbetare och team får tillgång till sin fulla potential.

Vi anser att vägen dit är kunskap. Kunskap ger ansvar för, och möjligheter att hantera och påverka tankar, känslor, förhållningssätt och beteenden på det sätt som skapar större trivsel, motivation och prestationer.

Vårt mål är att våra kunder uppnår önskade resultat. Vårt unika koncept är – A Better Way to Change – skräddarsydda tjänster som erbjuder en effektivare väg till bättre resultat.

Vår mission är att sprida kunskaper och verktyg avseende människans psykologi och hjärnbiologi (neurovetenskap)  för att skapa större motivation, trivsel, effektivitet och prestationer i organisationer. Det är en process där alla vinner  – individen, teamet och organisationen.

Våra värderingar – du ska kunna uppleva trygghet, förtroende och kvalitet hos oss. Dessa värderingar präglar våra synsätt och förhållningssätt både internt och externt och vi är stolta över att vi lever som vi lär.

Vi vet att utmaningarna kan vara stora. Vi vill därför att ni ska uppleva dem som spännande snarare än skrämmande. Är ni redo för nästa steg? Vi ser fram emot att bistå er med en givande, lärande process som leder till konkreta resultat!

Vem är vi?

LifeWise grundades 2001 av Kay Sanderson. Kay startade LifeWise med gedigen erfarenhet från tjänster som bl.a. HR-chef, Verksamhetschef och omfattande utvecklings- och förändringsarbete i organisationer inom såväl privat som offentlig sektor.

Till följd av dokumenterade resultat och många nöjda kunder har LifeWise blivit en självklar utvecklingspartner till många organisationer. LifeWise består idag av ett erfaret team av utvecklingsspecialister – alla psykologer/beteendevetare och experter inom sitt respektive område –  som brinner för att få människor och organisationer att växa. Konsulterna är certifierade inom ledande profiler och verktyg, t.ex JTI/Myers Briggs, GDQ, Beslutsprofilen, 360 feedback, Extended Disc samt digitala utvecklingsverktyg, tex Teambook och Mebook.

Finns det något ni vill utveckla eller förbättra i er organisation? Ta kontakt idag för att diskutera ert nästa och bästa steg!

CSR

Vi stödjer Idrotten i Lund, Barncancerfonden samt Star for Life.

Kontakta oss gärna om ni önskar mer information!