”Den handledning vi fick av LifeWise var fantastisk; professionell, strukturerad och metodisk. Vi fick förklaringsmodeller och praktiska, användbara verktyg. Allt som allt gav den mycket mer än någon annan handledning jag fått tidigare.”  

Mira Nevecska, Arbetsförmedlingen, Lund

 

Coachande handledning

Inlärning, utveckling och energi!

Arbetar du med människor? Som chef, ledare, HR-chef  eller HR-partner? Eller som socialsekreterare, lärare, behandlare, samtalspartner?

Att arbeta med människor är givande och stimulerande samtidigt som det inte alltid är så lätt! I en professionell roll gäller att kunna förstå, bemöta och hantera olika känslor, reaktioner och beteenden, såväl dina egna som andras, för att därefter finna bäst kommunikation och förhållningssätt i varje situation.

Coachande handledning ger dig ökad trygghet och säkerhet i din professionella roll samt nya kunskaper och verktyg. Det är ett utmärkt sätt att få kontinuerlig kompetensutveckling. Det bidrar till att förebygga stress och påfrestning, det gör dig bättre rustad för att kunna möta alla krav.

Vi myntade begreppet Coachande handledning 2004. För oss är Coachande handledning en unik tjänst som kombinerar fördelarna av traditionell handledning med de senaste kunskaperna och metoderna inom bl.a. ledarskap, coaching, kommunikation, beteendevetenskap och psykologi (tex KBT, DBT, ACT). Vi håller oss uppdaterade inom forskning (särskilt avseende psykologi inom ledarskap, grupp och organisation, tex Full Range Leadership och IMGD-modellen) och delar gärna med oss av våra kunskaper och verktyg. 

Vi handleder inom såväl privat som offentlig sektor och har avtal med ett flertal organisationer, bl.a. Malmö stad, socialtjänst och skolor i de skånska kommunerna samt statlig verksamhet såsom Lunds Universitet och tillhörande högskolor.

Handledning erbjuds chefer och personal, individer och team. Fokus för handledningen kan vara olika; processer, situationer, ledarskap m.m. Omfattning och fokus bestämmer vi tillsammans. 

Kontakta oss idag för mer information och/eller för att boka ett förutsättningslöst, kostnadsfritt möte för att diskutera era utvecklingsbehov.